אפונה ושעועית ברוטב לימון ושום
מאת: אורי מאיר צ'יזיק, מומחה להיסטוריה של התזונה
זמן קריאה: < 1 דקה
תוספת חמצמצה ואנינה לארוחה מיוחדת
מרכיבים:
שקית אפונה קפואה
שקית שעועית ירוקה קפואה
מיץ משני לימונים
8 שיני שום
טימין או אזוב
מלח פלפל
שמן זית
כוס וחצי מים
הוראות הכנה:
1. מכניסים את כל החומרים לסיר גדול. (חלופה – אפשר לאדות את הירקות במקום לבשלם במים)
2. מבשלים על אש גבוהה 20 דקות
3. מכבים את האש ומניחים לעוד כעשר דקות..
4. מגישים