Jeliat_Fly
LiveWell_Fly

עוגת דבלים

Jeliat_In

עוגת דבלים

 

עוגת דבלים ללא בישול, ללא גלוטן וללא כל מוצרים מן החי. מי שאוהב דבלים יתענג על העוגה הזאת. ואפשר להתענג עליה בקלות – זוהי עוגה קלה מאוד להכנה והיא כולה רכיבים טבעיים, בריאים וחיוניים. היא טעימה גם כעוגת גלידה קפואה.

בסיס העוגה

מרכיבים:
שתי כוסות אגוזים (אנחנו מעדיפים אגוזי מלך)
כוס דבלים
כוס תמרים

אפשרי – אבקת קקאו, שבבי קוקוס, תמצית וניל, תמצית מנטה

 

הכנה:
מערבלים את האגוזים היטב
מוסיפים את הפירות היבשים
מערבלים שוב
משמנים תבנית פיירקס ומשטחים את התערובת בתבנית

 

המלית

רכיבים:

אגס ותפוח – קפואים
אגס ותפוח
שש דבלים

הכנה:
מערבלים את כל הרכיבים ביחד (כדאי להוסיף את הקפואים בסוף)
משטחים את הקרם שנוצר על התחתית שכבר נמצאת בפיירקס. אם רוצים עוגת גלידה – מכניסים למקפיא לכשעה.

 

הערה: לכל חלק בעוגה אפשר להוסיף יותר דבלים, לפי טעמכם.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו