תבשיל קינואה, דלורית ורוזמרין
מאת: גיליה גלעד, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
תבשיל קינואה, דלורית ורוזמרין
חומרים:
דלורית / דלעת
רוזמרין
אורגנו
שמן זית
מלח ים גס
בצל
כוס וחצי של תערובת זני קינואה
אופן ההכנה:
1. לחתוך לקוביות דלורית/דלעת, להוסיף בנדיבות עלי רוזמרין, אורגנו, שמן זית, ומעט מלח ים גס.
2. להכניס לתנור (175 מעלות) עד לאפייה והשחמה קלה של הדלורית / דלעת.
3. לקצוץ בצל בינוני לפרוסות, להזהיב עם מעט שמן זית ולהוסיף לסיר כוס וחצי של תערובת זני קינואה שטופה, 3 כוסות מים, ומעט מלח.
4. לבשל על אש גדולה עם מכסה חצי פתוח עד שכל המים מתאדים ונוצרות גומות, לכסות את הסיר ולהעביר לאש קטנה לכמה דקות נוספות.
5. להוסיף לסיר הקינואה את הדלורית/דלעת ברוזמרין שנאפו בתנור – ולערבב יחדיו.
לאתר של גיליה גלעד