במיה ברוטב עגבניות ובזיליקום
מאת: יעל ישראל
זמן קריאה: < 1 דקה
במיה ברוטב עגבניות ובזיליקום
מצרכים:
חצי קילו במיה
2 עגבניות גדולות
2 כפות שמן זית רגיל
1 כף שמן זית בטעם צ'ילי חריף
אגודת בזיליקום
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
לחתוך את ראשי הבמיה. לחתוך את העגבניות לקוביות. לקצוץ את הבזיליקום. להוסיף הכול לסיר מיקרו, להוסיף שמן ומלח, ולבשל שש-שבע דקות, עד להתרככות. אם מבשלים על האש, אז אותו הדבר, אבל לבשל במשך רבע שעה אחרי הרתיחה, על אש בינונית. הטעם – גן עדן. הבזיליקום פשוט נותן אינטרפרטציה חדשה ולא צפויה למתכון הפשוט הזה של האימהות.
לאתר כמוני, רשת חברתית לבריאות