LiveWell_Fly
SmartKish_Fly

ארטיק שוקולד קוקוס

מאת: נטלי שוינקלשטיין, נטורופטית מוסמכת, N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

ארטיק שוקולד קוקוס

מצרכים ל-6 ארטיקים (או בהתאמה אישית למתקן הארטיקים שברשותכם):

2 כוסות קרם קוקוס
4 קוביות שוקולד מריר לפחות 60% מוצקי קקאו
כף סירופ אגבה/מייפל טהור

ארטיק שוקולד
צילום: נטלי שוינקלשטיין

הוראות הכנה:

ממיסים את השוקולד עם 2 כפות קרם קוקוס.
לאחר שנמס מעבירים לקערה ומערבבים עם שאר המרכיבים.
* לא חובה – מקציפים 3 דקות ומכניסים למקפיא (ההקצפה תהפוך את הארטיק לאוורירי)
אם רוצים טעם חזק יותר של שוקולד, ניתן להוסיף עוד שוקולד מריר מומס.

טיפ: ניתן לטבול בשוקולד מריר מומס לאחר ההקפאה על מנת ליצור שכבה חיצונית קריספית. פשוט טובלים את הארטיק הקר בבלילת שוקולד מומס וזוללים. השוקולד מתקשה מהר מכיוון שהארטיק קר.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו