Bari15_Fly
Jeliat_Fly

רול אורז במילוי אורז מלא

מאת: לימור עברון גילת, מטפלת משפחתית ומנחת קבוצות הרזיה
זמן קריאה: < 1 דקה
SmartKish_In

רול אורז עם מילוי אורז מלא

המצרכים:

שלוש כוסות אורז מלא מבושל (אני מעדיפה את העגול)
בטטה חתוכה בג'וליאן קאטר
בצל חתוך לרצועות
2 כפות סויה דלת נתרן
כף דבש / סילאן / מולסה
כפית שמן קוקוס / שומשום
דפי אורז (מספרם: על פי עובי המילוי והטעם האישי)

אופן ההכנה:
מקפיצים במחבת או ווק שמן עם בטטה ובצל עד להשחמה עדינה.
מוסיפים את האורז המלא ומערבבים.
מרטיבים את דפי האורז וממלאים במילוי, מגלגלים וסוגרים.
כאמור, אני מכינה כמות גדולה של אורז, מקפיאה ומפשירה על פי הצורך.
כך, תוך 10 דקות, מגולגלים להם 5-6 רולים קטנים או 3 גדולים ומוכנים לאכילה.
זאת אגב, הדרך היחידה בה מוכנה בתי לאכול אורז מלא.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו