סלט אטריות,אצות וירוקים
מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
ל-2 מנות
חצי חבילה אטריות שעועית
חצי כוס אצות (וואקמה, ארמה או הג'יקי)
4 מקלות סלרי (כולל עלים)
חופן נענע טרייה
2 בצלים ירוקים
2 מלפפונים
פלפל חריף
1-2 כפות רוטב סויה
1 כף חומץ תפוחי עץ
1 כף שמן שומשום
שומשום
1 כפית מייפל
אופן ההכנה:
להשרות בנפרד במים את האטריות והאצות, במשך 2-3 דקות (או כפי שמצוין על האריזה) ולסנן.
לקצוץ: סלרי, נענע, בצל ירוק. לחתוך לקוביות את המלפפונים, לערבב את כל הרכיבים בקערה ולהגיש.
לאתר של טליה לוין