סלט כרובית
מאת: הילה נוה, תזונאית קלינית טבעית
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט כרובית
רכיבים:
1 תפרחת כרובית בינונית
2-3 כפות קשיו קצוץ לא קלוי / שקדים קלופים קצוצים
2 כפות גוג'י ברי
חצי חבילת נבטי אלפלפה קצוצים
חצי חבילת נבטי חמנייה קצוצים
1 אבוקדו חתוך לקוביות קטנות
1 כף שמן זית
מיץ לימון טבעי לפי הטעם
1/4 כפית מלח הימלאיה דק
אופן ההכנה:
1. מרסקים את הכרובית במעבד מזון / פומפיה לקבלת גרגירים דמויי אורז.
2. מערבבים עם שאר החומרים, מטבלים ומגישים