Jeliat_Fly
Bari15_Fly

רצועות טופו בסויה ודבש

מאת: ורד לב נטורופתית N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

חומרים:

חבילת טופו
מעט שמן זית לטיגון
2 כפות רוטב סויה טבעי
2 כפות דבש טבעי

אופן ההכנה:

חותכים את הטופו לרצועות. בעקרון אפשר גם לפרוס נתחים בדומה לחזה עוף.
מחממים מעט שמן זית במחבת ומטגנים את הרצועות/ פרוסות הטופו מכל צדדיהן למשך מספר דקות, כדי שתעשנה פריכות מעט.
בקערה מערבבים את הסויה והדבש לרוטב סמיך. יוצקים אותו מעל רצועות הטופו ונותנים לו לבעבע מספר דקות עד שהוא מצטמצם.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו