קרפ פירות יער ושוקולד ב 5 דקות הכנה בלבד
מכירים את הבקרים האלו שממש בא לנו משהו מתוק והדבר האחרון שאנחנו רוצים זה… להרוס את "הדיאטה"!
משתפת אתכם כי לאחרונה אני נתקלת בלא מעט אנשים הנחשפים ומתעניינים בתכנית המלוכה (שיטה מדעית המבוססת על שילובים מולקולריים המגבירים שריפת שומן בגוף עם תפריט כולל פחמימות ומתוקים)
אותם אנשים דווקא מעדיפים להתחיל את הבוקר עם מתוק,
ואם להיות כנה…
גם אני חווה מעת לעת צורך ממשי לגוון את ארוחת הבוקר ולהתפנק
בארוחה מושחתת,
כזאת שתגרום לי להזיל ריר ולנגוס כל ביס ללא כל ייסורי מצפון!!
מצרפת לכם מתכון מתוק לדוגמא בשילובים מולקולריים השומרים על רמת סוכר נמוכה ויציבה גם כשאנחנו אוכלים מתוק ומאפשרים לנו לשמור על שגרת תזונה כייפית "ומתוקה"
מבלי לוותר על פינוקים וקינוחים.
קרפ פירות יער ושוקולד ב 5 דקות הכנה בלבד
המתכון המלא
חומרים:
60 גרם קמח כוסמין
120 מ'ל כוס חלב שקדים או חלב סויה
2 כפות סירופ אגבה
20 גר אבקת שקדים
1 כפית תמצית וניל
2 ביצים
מעט שמן קוקוס לטיגון
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בקערה ומטגנים כ 2 דקות במחבת משומנת בשמן קוקוס
תוספות/ TOPPING:
2 כפיות ריבה טבעית ללא סוכר
או 2 כפיות ממרח שקדים, קוקוס וקקאו
(מרגיש לגמרי כמו "נוטלה" רק ללא גרגיר סוכר לבן ועם כמות גבוהה של ערכים תזונתיים – מעולה גם לילדים ומומלץ גם לסוכרתיים)
ניתן לפזר מעל פרוסות תותים או 2 חופני פירות יער טריים
בוזקים מעל כפית קוקוס טרי ו… מגישים וטורפים (:
שפע של מתכונים רבים ב 10 קטגוריות שונות מחכים לך
בספר המתכונים בשיטת המלוכה!
מתאים לאוכלי כל, צמחוניים וטבעוניים
כל המתכונים מחושבים מראש לטובת ירידה במשקל
מינימום זמן הכנה ומקסימום תוצאות בגוף!
הטבה לקוראי EAT WELL לכבוד החגים
הורדת ספר המתכונים במחיר הטבה