ממרח שוקולד אגוזי לוז
- הטעם טוב יותר מהממרחים של החברות המסחריות וללא תוספות לא בריאות!
מצרכים:
2 כוסות אגוזי לוז מקולפים
- חצי כוס שמן קוקוס מומס
- כף דבש
- 3 כפות אבקת קקאו
- כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
משפשפים את אגוזי הלוז הקרים בידיים כדי לקלפם ככל שניתן.
קוצצים גס את האגוזים ומכניסים לבלנדר עם שמן הקוקוס ומעבדים במהירות נמוכה עד שהתערובת מקבלת מרקם של חמאה. מוסיפים את יתר המצרכים ומעבדים במהירות נמוכה עד שמגיעים למרקם הרצוי.