Jeliat_Fly
Jeliat_Fly

שיפודי טופו עם ירקות

מאת: אביטל סבג
זמן קריאה: < 1 דקה
לא תאמינו כמה מהר הם נזללים - אז תתארגנו על כמויות מראש!

לא רק ליום העצמאות (123RF)

Jeliat_In

חשוב

טופו איכותי הוא תנאי חובה.

להשרות במרינדות השונות לפחות 5 שעות לפני הצליה.

המצרכים

200 גרם טופו

ירקות שונים חתוכים לריבועים גדולים, או כפי שהם: פלפל אדום, זוקיני, בצל, עגבנית שרי, פטריות

למרינדה מזרחית

חצי כוס שמן זית

רבע כפית בהרט

כפית כמון

כפית פפריקה (אפשרי חריפה)

כפית כורכום

כפית מלח גס אטלנטי

שום כתוש

למרינדה אסייתית

רבע כוס שמן שומשום

רבע כוס שמן זית

רבע כוס רוטב סויה אורגני

חצי לימון סחוט

כפית פלפל שחור

כפית קארי

חצי כפית פלפל צ'ילי גרוס

אופן ההכנה

חותכים לקוביות, ומשרים במרינדה חמש שעות לפחות.

משפדים על שיפודי עץ קטנים וצולים על האש.

 

המתכון לקוח מתוך הספר "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן" – גפן

אביטל סבג

תגיות:
רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו