שוקו קרמל מלוח
מאת: Daily Real food – אפרת פטל
- מאמנת תזונה אינטגרטיבית, מומחית לreal food ומחברת הספר ״לאכול באמת״ - מסע קולינרי באמריקה, the real food version- 100 American favorite dishes
המרכיבים
קרמל מלוח
6 תמרים גדולים
כפית חמאת שקדים
כפית טחינה
1/8 כפית מלח ים אטלנטי
לשוקו
2 בננות
1 כוס משקה חלב כמו שקדים, סויה וכו
2 כפות שיבולת שועל
2 כפות אבקת קקאו
למבוגרים – 1 אספרסו קצר
לרוטב השוקולד
1/2 1 כפות קקאו
4 כפיות מייפל
מלח ים – לא חובה
אופן ההכנה
טוחנים את החומרים של הקרמל, ומניחים כפית גדושה בכל כוס ומקררים אם צריך.
בבלנדר טוחנים את החומרים לשוקו ומעבירים לכוסות.
מערבבים בסיר קטן על אש קטנה את הקקאו עם המייפל או בקערה ומזלפים מעל.
מגישים עם כפית ואוכלים מלמטה למעלה.
צרו קשר עם Daily Real food – אפרת פטל