Jeliat_Fly
SmartKish_Fly

שוקולד raw

Bari15_In

שוקולד raw

הכמויות מספיקות ל-50 פרלינים

מלאו שתי כוסות של 250 מ"ל חמאת קקאו מגורדת ושימו אותן בקערת מים חמים להמסה של החמאה בחימום בלתי ישיר.מלאו כוס בשמן קוקוס אורגני ואם הוא מוצק שימו גם את הכוס הזאת בקערת מים חמים להמסה של השמן בחימום בלתי ישיר.

עד שהשמנים ימסו לנוזל:

טחנו פולי קקאו חיים לאבקה במטחנת קפה או זרעים, טחינה קצרה ומהירה, עד שתמלאו כוס באבקת הקקאו. הזהרו מטחינה ממושכת כי אז החמאה יוצאת מהפולים והופכת את הכל לעיסה עבה.הוסיפו לפולים הטחונים שתי כוסות אבקת קקאו אורגנית וכוס אבקת חרובים וערבבו את האבקות שיהיו ללא גושים.

עוד הכינו: כוס שחציה סירופ אגבה או מייפל ורבעה סילאן תמרים.

משנמסו השמנים:מזגו את החמאה המומסת ושמן הקוקוס לאבקות וערבבו עם טורף ביצים עד שיתקבל נוזל חום אחיד.אז הוסיפו את הממתיק והמשיכו לערבב עד שיתקבל נוזל חום אחיד.מזגו את הנוזל לתבניות סיליקון והקפיאו במקפיא 45 דקות.

 

קארונה ירון מעבירה סדנאות בהן לומדים להכין שוקולד, שוקו, מוס, ארטיק, סמוזי וגלידה עם סירופ שוקולד, ללא חלב, סוכר, גלוטן או קפאין.

 

פרטים נוספים באתר

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו