שוקולד קראנץ'
מאת: מורן איינשטיין
- יועצת תזונה טבעית, בוגרת מדיקולג' ביה"ס לרפואה משלימה של המכללה למנהל
לפעמים רוצים לפנק או להתפנק במשהו מתוק.
גם אז עדיף תמיד להכין לבד בבית, ממרכיבים איכותיים שיש להם ערך תזונתי.
לעוד מתכוני בריאות מתוקים:
עוגיות שיבולת שועל לעלייה בריאה במשקל
מתכון שוקולד קראנץ'
רכיבים:
2 כוסות שיבולת שועל עבה
כוס תערובת של גרעינים ואגוזים וגרעינים טבעיים (אזהרת חנק! לילדים קטנים חובה לטחון דק דק)
¼ כוס שמן קוקוס מכבישה קרה
½ כוס סילאן טהור
½ כוס אבקת קקאו טהור
אופן ההכנה:
להמיס בבן מארי את שמן הקוקוס, הסילאן והקקאו עד לקבלת תערובת אחידה.
לערבב בקערה נפרדת את המרכיבים היבשים.
לאחד בין התערובות ולשטח על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה.
להעביר למקרר להתמצקות (כשעתיים), לחתוך למלבנים / קוביות ולאחסן בקופסה אטומה במקפיא.
צרו קשר עם מורן איינשטיין