SmartKish_Fly
Jeliat_Fly

רוטב עדשים ועלי סלרי

מאת: רומי חוכמה, אירדיולוגית ונטרופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

רוטב עדשים ועלי סלרי

החומרים:
– פלפל אדום קצוץ בבלנדר.
– 1 חפיסת עדשים מונבטים כתושים בבלנדר.
– 2 בצלים גדולים קצוצים במערבל.
– 1 ראש עלי סלרי קצוץ במערבל .
– 1 לימון סחוט.
– 4 כפות שמן זית.
– 1 כפית אריסה / פלפל אדום גרוס.
– 1 כף אבקת מרק אורגני.
– 3 יחידות בצל ירוק קצוץ.
– מלח לפי הטעם.

 

ההכנה:
– במחבת שמים כף שמן מחומם על אש גבוהה ומוסיפים את הבצלים והפלפל
– מטגנים בערבוב במשך 3 דק'
– מוסיפים כ1/2 כוס מים , אבקת המרק ואת העדשים.
– מטגנים כ 10 דקות עד שהכול נהיה רך ומוכן לאכילה.
– מוסיפים את עלי הסלק הקצוצים והבצל הירוק .(עם התבשיל סמיך מיד להוסיף עוד קצת מים).
– מערבבים ומוסיפים את הסחוג , מלח , 3 כפות של שמן זית ולימון
– סוגרים את האש והאוכל מוכן

 

לאתר של רומי חוכמה

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו