PassoverFocus_Fly
PassoverFocus_Fly

קציצות סלק-קינואה אפויות

מאת: רחלי מנור, מאמנת כושר, תזונה וחיים בריאים
זמן קריאה: < 1 דקה
Laisha_In

מצרכים:

1 כוס קינואה שטופה היטב היטב ומסוננת
1 סלק מבושל ומגורד גס (מבשלים במעט מים עם הקליפה עד שמתרכך וקולפים)
2 ביצים
2 כפות גדושות שיבולת שועל
1 כפית מלח
1/2 כפית חוויאג' למרק, פפריקה מתוקה, שום, פלפל שחור

הוראות הכנה:

מבשלים את הקינואה ב- 2 כוסות מים רותחים על אש נמוכה בסיר מכוסה כ- 10 דקות עד שכל המים נספגים,מצננים מעט ומוסיפים את שאר המצרכים.

נותנים לתערובת לעמוד כ- 20 דקות.

מחממים תנור ל- 180 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפיה, יוצרים קציצות קטנות ושטוחות, משמנים את נייר האפייה במעט שמן ספריי, מניחים את הקציצות ונותנים עוד שפריץ שמן קטן מלמעלה. אופים כ- 20 דקות.

רחלי מנור

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו