צ'יפס קולרבי
מאת: המתכון באדיבות חלי ממן - רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
צ'יפס טעים ומנחם לא חייב להיות מתפוחי אדמה.
לקולרבי הבריא יש ניראות של צ'יפס אמיתי, והוא הרבה יותר מזין וגם לא משמין.
נסו ותתאהבו…
לחצו למתכוני צ'יפס מירקות נוספים:
קייל צ'יפס עשיר בכלורופיל (ראו מתכון בתחתית)
מתכון צ'יפס קולרבי
מצרכים:
קולרבי גדול
כף סויה דלת נתרן
מעט כורכום
אופציונלי: מלח, פלפל ורוטב צ'ילי
הוראות הכנה:
קולפים את הקולרבי וחותכים לרצועות דמויות צ'יפס.
מערבבים היטבה את הסויה עם הכורכום והתבלינים הנוספים שאוהבים.
משרים את רצועות הקולרבי ברוטב לכ-2 דקות.
מחממים את התנור ל-180-200 מעלות ומכניסים את רצועות הקולרבי למשך 20 דקות.
בסוף האפייה, משאירים את התנור סגור לעוד מספר דקות.
מוציאים את הקולרבי ונהנים!