פשטידת שאריות מהירה
מאת: ורד לב, נטורופתית ויועצת הנקה
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
כל שאריות האורז, פסטה, ירקות וכו' שיש במקרר
3 ביצים
מיכל של שמנת מתוקה
צרור פטרוזיליה
2-3 כפות רוטב פסטו
כמה כפות פרמז'ן מגורדת
בצל קצוץ
כמה שיני שום קצוצות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את הביצים, מוסיפים את השמנת ומערבבים. מוסיפים את התבלינים: מלח, פלפל, מוסקט, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, פסטו, בצל ושם קצוצים, פרמז'ן ומערבבים.
מוסיפים את האורז, הפסטה וכל מה שיש ומערבבים ממש ממש טוב. מכניסים לתבנית ומהדקים היטב פנימה, ויאללה, לתנור ל 40-50 דקות, או עד שהפשטידה מזהיבה.