Bari15_Fly
Liat_Fly

פשטידת אטריות מקמח מלא

מאת: הילית חמו מתוך הספר "ספר הבישול הטבעי" בהוצאת הבית הטבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
Liat_IN

החומרים:

1 חבילה אטריות בכל צורה, רק לא דקות
1 בצל גדול קצוץ
1 כף שמן זית
8 שיני שום כתושות
3 עגבניות מרוסקות
1 קופסת קוטג' 5%
50 גרם מוצרלה (ללא חומר משמר) מגוררת גס

אופן ההכנה:

1. לחמם תנור מראש לחום של °180.

2. לבשל את האטריות במים ולסנן.

3. לאדות את הבצל בשמן על אש קטנה בסיר סגור עד שהוא נעשה שקוף.

4. לערבב את האטריות עם הבצל המאודה ועם מחצית כמות השום הכתוש.

5. לערבב את העגבניות עם שארית השום.

6. לשטח חצי מכמות האטריות בתבנית 24/18 ס"מ, משומנת ומקומחת ולפזר מעל את הקוטג' ומעליו את העגבניות. לפזר מעל את שאר האטריות.

7. לאפות 20 דקות בחום של °180 בטוסטר-אובן או בתנור. לפזר את המוצרלה ולאפות עוד כ־5 דקות עד שתימס.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו