פרלינים ממולאים בחמאת שקדים
שוקולד… יש מי שלא יכול בלעדיו.
והאמת? לא צריך לוותר על הפינוק הזה.
כשמכינים פרלינים איכותיים בבית, אפשר ליהנות מהם ללא רגשות אשמה.
למתכונים נוספים לשוקולדים בריאים:
מתכון פרלינים ממולאים בחמאת שקדים
מצרכים:
125 גרם חמאת קקאו
250 גרם מוצקי קקאו
מעט תמצית וניל
100 גרם מייפל טבעי טהור
4 כפות חמאת שקדים
הוראות הכנה:
ממיסים את חמאת הקקאו ומוצרי ההקקאו בבן מארי.
מצננים מעט ומוסיפים את תמצית הווניל והמייפל.
מעבירים את התערובת לכלי עם משפך או לשקית זילוף ושופכים לתוך תבנית סיליקון עם שקעים. ממלאים את השקעים רק עד החצי.
מעל תערובת השוקולד מניחים כחצי מחמאת השקדים.
שופכים את תערובת השוקולד שנותרה עד למילוי השקע.
מכניסים למקפיא למשך חצי שעה או למקרר לכ-45 דקות.
ניתן להחליף את חמאת השקדים בכל במילוי אחר שאוהבים.
המתכון באדיבות רויטל אדמוני שתקיים את ההרצאה "לשכנע את הילדים לאכול בריא ולאהוב את זה!" ביום שישי ה-25.11 בשעה 10:00 בבוקר במסגרת כנס אוכלים בריא 13.
מחיר מיוחד לגולשי EatWell ברכישת כרטיסים להרצאה: 40 ש"ח בלבד, במקום 50 ש"ח.