פנקייק שיבולת שועל עם דלורית
מאת: סאלי אלבגלי-קריקלר
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
1 כוס דלורית מגוררת
חצי כוס שיבולת שועל
חצי כוס קמח כוסמין מלא
רבע כוס קמח חיטה
1 כפית אבקת אפיה (ללא אלומיניום)
½ כפית קינמון
2 ביצים
1 כוס חלב צמחי (שקדים, שיבולת שועל, אורז, סויה)
1 כפית תמצית ווניל
1 כף שמן זית/קוקוס לטיגון
לקישוט והמתקה דבש/סילאן/מייפל
פירות העונה
הכנה:
לערבב את המרכיבים, לחמם מחבת ולרסס קלות בשמן זית/שמן קוקוס, לטגן את הפנקייק עד לקבלת צבע זהבהב, להמתיק בנגיעות של דבש/ סילאן/מייפל ולקשט בפירות העונה.