פטריות יער מטוגנות עם מטבל רוקפור ואורגנו טרי
מאת: יוני יושע
זמן קריאה: < 1 דקה
מרכיבים
* 1 סלסלה פטריות יער 'ירדן'
* קמח
* 3 ביצים
* פירורי לחם
* זעתר טרי
* אורגנו טרי
* 2 גביעים שמנת חמוצה
* 100 גרם גבינת רוקפור מגורדת
* 1 שן שום קצוצה
* מעט עירית קצוצה דק
* 1/2 כף מיונז איכותי
* מלח ופלפל שחור גרוס
* שמן לטיגון
הוראות הכנה
1. מערבבים את פרורים הלחם עם זעתר טרי, קצוץ.
2. חותכים את פטריות היער לחתיכות בינוניות, ומצפים אותן בקמח, ביצה טרופה, פירורי לחם וזעתר טרי.
3. מערבבים את השמנת החמוצה עם גבינת רוקפור מגורדת, מיונז, שום, עירית, מלח ופלפל לפי הטעם, לקבלת מטבל.
4. למטבל הרוקפור מוסיפים אורגנו טרי, לפי הטעם.
5. מטגנים את הפטריות המצופות בשמן עמוק, סופגים ומגישים בליווי המטבל