עוגת תפוזים ללא גלוטן
מאת: גלי הנדל
- יועצת מוסמכת לאורח חיים בריא בוגרת המכון לתזונה אינטגרטיבית ניו יורק
רכיבים:
3/4 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז (רק הכתום) מחצי תפוז
שליש כוס שמן זית
2 ביצים אורגניות
1/2 כפית סודה לשתיה (לא חובה אבל מאוורר את הבלילה)
1/4 כוס סילאן או דבש
2/3 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח טפיוקה
1/2 כוס קמח קוקוס
מעט אבקת קוקוס לקישוט
גרידת תפוז (רק הכתום) מחצי תפוז
שליש כוס שמן זית
2 ביצים אורגניות
1/2 כפית סודה לשתיה (לא חובה אבל מאוורר את הבלילה)
1/4 כוס סילאן או דבש
2/3 כוס קמח שקדים
1/2 כוס קמח טפיוקה
1/2 כוס קמח קוקוס
מעט אבקת קוקוס לקישוט
הכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבהכל שמים בתבנית אינגליש קייק משומנת
אופים כארבעים דקות או עד שהעוגה מוכנה
מחממים תנור ל180 מעלות
מערבבהכל שמים בתבנית אינגליש קייק משומנת
אופים כארבעים דקות או עד שהעוגה מוכנה
צרו קשר עם גלי הנדל