Bari15_Fly
LiveWell_Fly

עוגת קוקוס חלומית

מאת: ויקטוריה בוטנקו
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: pixabay

Bari15_In

העוגה הזאת של ויקטוריה בוטנקו זכתה במקום הראשון בתחרות העוגות בפסטיבל המזון החי בפורטלנד. בוטנקו היא שגרירה נלהבת של המזון הצמחי החי בארצות הברית. ספרה "מזון צמחי חי" יצא בימים אלה בהוצאת פוקוס

 

 

חומרים: 

 

1 כוס אגוזי מלך לא מושרים

 

חצי כוס תמרים מגולענים

 

רבע כוס מי קוקוס

 

4 כפות אבקת חרובים

 

1 פפאיה קטנה

 

 

הכנה:

 

מערבבים את אגוזי המלך והתמרים בבלנדר חזק עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את אבקת החרובים ומי הקוקוס. משטחים שכבה אחת של בצק על התבנית. מניחים פרוסות פפאיה על השכבה הראשונה ומצפים בשכבה שנייה של אגוזים ותמרים.

 

הציפוי:

 

1 כוס "בשר" של אגוז קוקוס (מומלץ להשתמש באגוזי קוקוס קטנים. בשרם רך יותר)

 

מים בכמות שמספיקה ליצירת ציפוי עבה

 

1 כף סירופ מייפל

 

מערבבים את כל החומרים במעבד מזון. מורחים את הציפוי על העוגה. מקשטים בפירות חתוכים ואגוזים

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו