LiveWell_Fly
Liat_Fly

עוגת גבינה Raw טבעונית

מאת: טליה לוין, יועצת בריאות הוליסטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

עוגת "גבינה" RAW, טבעונית וסופר טעימה

 

עוגת גבינה Raw

 

מצרכים:

 

לבצק:
2 כוסות פקאן
1 כוס תמרים מגולענים

 

למלית:
2\1 כוס אגוזי מקדמיה
2\1 כוס אגוזי קשיו
4\1 כוס מיץ לימון סחוט טרי
1 כוס מים
4\3 כוס תמרים מגולענים
1 כף גדושה שמן קוקוס
גרידת לימון אחד
קורט מלח הימלאיה

 

אופן הכנה:

 

הבצק:
טחנו את הפקאנים במעבד מזון, הוסיפו את התמרים וערבלו עד שהתערובת מתאחדת לכדור או דביקה מספיק (ייתכן ותצטרכו להוסיף תמרים).

 

רפדו תבנית עגולה בניילון נצמד ובעדינות השטיחו את הבצק על התחתית והצדדים.

 

המלית:
ערבלו את כל הרכיבים בבלנדר, עד קבלת מרקם אחיד.
העבירו את התערובת לבצק והקפיאו כשעתיים.
לאחר שהעוגה קפאה, הפכו את העוגה על צלחת, הורידו בעדינות את הניילון הנצמד
והעביר לצלחת. שמרו במקרר.

 

קישוט:
פרוסות לימון, תותי גוג'י או מחית מתותי גוג'י,עלי נענע.

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו