עוגיות קינמון
מאת: רינה ברינה
זמן קריאה: < 1 דקה
המצרכים :
השומן הלבן נלקח מקופסה של קרם קוקוס (שמים את הקופסה של קרם הקוקוס במקרר ל-24 שעות, כדי להפריד בין השומן והנוזלים. משתמשים רק בחלק של השומן).
2 כפות טחינה
200 גר' (1 כוס) סוכר חום כהה
כף קינמון
280 גרם קמח כוסמין או קמח מלא
כפית אבקת אפייה
אופן ההכנה:
• מערבבים את קרם הקוקוס, הטחינה, הסוכר והקינמון.
• מנפים את הקמח ומוסיפים אותו יחד עם אבקת האפייה וממשיכים לערבב עד שמקבלים בצק אחיד. מומלץ לערבב כמה שפחות, כדי לקבל בצק טוב ופריך.
• מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפייה כמה שיותר דק.
• חותכים עם גלגלת פיצה לריבועים/מלבנים או כל צורה אחרת. אפשר גם לקרוץ עם חותכני עוגיות.
• אופים ב-180 מעלות כ- 12 דקות, מקררים ושומרים בקופסה אטומה.