עגבניות שרי קלויות
מאת: מתכון באדיבות חלי ממן, רשת תמיכה לאורח חיים בריא
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון שעושה שימוש בתוצרת החקלאית הישראלית האהובה כל כך – עגבניות שרי.
ההכנה פשוטה, והתוצאה בריאה וטעימה.
המנה מתאימה כתוספת למנה עיקרית, ואפשר גם לשלבה בתוך כריך, בסלט או ברוטב לפסטה.
למתכוני בריאות נוספים עם עגבניות שרי:
מתכון לעגבניות שרי קלויות
מצרכים ל-3-4 סועדים:
חצי קילו עגבניות שרי (כ-2 קופסאות קטנות)
2 ענפי טימין או רוזמרין
5 שיני שום (עם הקליפה)
תרסיס שמן זית
מלח גס
הוראות הכנה:
חממו תנור על מצב גריל ל-220 מעלות.
רפדו תבנית בנייר אפייה וסדרו בה את העגבניות.
פזרו את שיני השום ועשבי התיבול בין העגבניות.
בזקו מעט מלח גס ורססו שמן זית.
צלו בתנור כ-20 דקות, עד שהעגבניות יתחילו להשחים.