סנדוויץ' ממרח עגבניות
מאת: הילה נוה, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
על הלחם נמרח ממרח עגבניות מיובשות ונעטר בנבטי חמנייה ואלפלפה, רצועות פלפל צהוב ומלפפון.
המתכון לממרח העגבניות:
100 גרם עגבניות מיובשות, אשר הושרו 1/4 שעה במים רותחים.
במעבד מזון נכניס את העגבניות המסוננות, שן שום, 2 גבעולי בזיליקום טריים, כפית אורגנו מיובש ו-1/3 כוס שמן זית.
מעבדים היטב לממרח ומאחסנים בצנצנת במקרר (הממרח יכול להחזיק לפחות שבועיים ימים).