סלט שומר-תפוז
מאת: יפתח ברקת
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט שומר-תפוז
חומרים:
2 פקעות שומר מחולקות ל4 ופרוסות דק (כ2 – 2.5 כוסות)
1-2 תפוזים (1 כוס) מפולטים (=תפוז מנוקה מחלקיו החיצוניים כולל הקליפה הפנימית העדינה)
1/2 כוס אצת היזיקי מפוררת, שרויה ומסוננת
4 כפות זרעי דלעת קלויים
4 כפות ג'ינג'ר כבוש חתוך לרצועות (ג'ינג'ר לסושי)
1/3 כוס טבעות בצל ירוק
מלח לפי הטעם
2 כפות לימון
1 כף מייפל
3 כפות שמן חמניות כבישה קרה
הכנה:
לערבב את כל החומרים ולהגיש מיד