סלט עדשים שחורות
מאת: הילה נוה, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון לסלט עדשים שחורות
מצרכים:
1 כוס עדשים (שחורות או ירוקות) מונבטות
עגבנייה גדולה בשלה
חצי כוס נבטי חמנייה קצוצים
רבע כוס עירית קצוצה (אפשר כל ירק אחר האהוב על הילד)
כף שמן זית, מיץ לימון טרי, מלח הימלאיה גרוס – לפי הטעם
או טחינה מלאה מדוללת במים
אופן ההכנה:
1. מבשלים את העדשים עם מים כ- 15 ד' עד ריכוך.
2. מסננים את עודפי המים ומוסיפים את הירקות, מטבלים ומגישים.