סלט ניקוי אביב
מאת: אלמוג גולד רוטנברג
- נטורופתית. מטפלת בתזונה תוך התמקדות באסטרטגיות אכילה. מנחת סדנאות ריסטארט תזונה.
הסלט החמצמץ מפעיל את הכבד, האחראי על סינון הרעלים מהגוף. העלים הירוקים הם בעלי איכויות מטהרות ומנקות. הסלרי הינו משתן ומסייע את פינוי החמרים שאינם רצויים מהגוף. והתותים מכילים אנטיאוקסידנטים, שיחד עם שאר מרכיבי הסלט יגנו מפני נזקים של הצפת הרעלים בכבד ויזרזו פינוי שלהם מחוץ לגוף.
בזמן ניקוי רעלים מומלץ לצרוך ירקות ופירות אורגנים בשל תכולת הרעלנים הנספגים בהם מהריסוס בגידולים שאינם אורגנים.
המצרכים
כוס עלי תרד
כוס עלי חסה
מקל סלרי חתוך לקוביות
תפוח גרנד אלכסנדר (הירוק החמצמץ) חתוך לפלחים
שליש כוס מאש מונבט
5-8 תותים חצויים
אופן ההכנה
מערבבים את העלים ועליהם מפזרים את הסלרי, נבטוטי המאש, פלחי התפוח והתותים.
מתבלים במיץ משליש לימון, בכף שמן זית כתית מעולה.
אלמוג גולד-רוטנברג, יועצת ומנחת קבוצות להרגלי אכילה בריאים
צרו קשר עם אלמוג גולד רוטנברג