סלט מלפפונים אסייתי זוזברה סטייל
מאת: רותם ברנר
זמן קריאה: < 1 דקה
המרכיבים
2 מלפפונים חתוכים לגפרורים
3 כפות חומץ תפוחים
כפית ג'ינגר מגורר
כפית סוכר חום
חצי פלפל צ'ילי חתוך לרצועות (לא חובה למי שלא אוהב חריף)
חופן בוטנים קלויים קצוצים
גבעול בצל ירוק חתוך לפרוסות
6-8 עלי נענע חתוכים דק
אופן ההכנה
1. בקערה מערבבים חומץ התפוחים, ג'ינג'ר, סוכר וצ'ילי ומניחים בצד לכמה דקות.
2.חותכים את המלפפונים ומעבירים לקערה, שופכים מעל את הרוטב ומערבבים, מוסיפים את הבצל הירוק ועלי הנענע מקשטים בבוטנים קלויים ומגישים.
למי שאוהב מאוד ג'ינג'ר (כמוני…), אפשר להוסיף לסלט גם כסנטימטר של ג'ינג'ר חתוך לגפרורים (בנוסף לג'ינג'ר שברוטב).
רותם ברנר, מאמנת תזונה ואורח חיים בריא