סלט כרוב עם עדשים ונבטי חמנייה
מאת: שירי מזור, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
מצרכים:
חצי כרוב חתוך לרצועות דקות
חצי קופסת נבטי חמנייה (ניתן למצוא בסופר) שטופים
מעט זיתים מגולענים
4\1 כוס עדשים מונבטות (ראה מתכון) או מבושלות
חצי בצל סגול פרוס דק
חצי בצל לבן פרוס דק
מעט שמן זית (בערך כף)
מעט רוטב סויה (כפית)
כף לימון סחוט
חצי כפית דבש\סירופ אגבה
אופן הכנה:
1. בקערה גדולה מניחים את כל הירקות
2. בקערה קטנה מכינים את הרוטב ואם חסרה מליחות מוסיפים מלח ומתקנים טעמים