Jeliat_Fly
LiveWell_Fly

סלט כרוב חגיגי

מאת: רותם ברנר
זמן קריאה: < 1 דקה
סלט הכרוב המסורתי קיבל חיזוק של זרעי צ'יה, שקדים וחמוציות. זרעי הצ'יה מהווים מקור מצוין לאומגה 3, עשירים בנוגדי חמצון, ובסיבים אשר מגבירים את תחושת השובע וכן מסייעים במניעת עצירות.

סלט כרוב חגיגי, צילום: רותם ברנר

SmartKish_In

מצרכים

חצי כרוב בינוני
1-2 כפות שמן זית
מיץ מלימון שלם
כף וחצי חמוציות
כפית צרעי ציה
1/4 כוס שקדים פרוסים מולבנים
קורט מלח

הוראות הכנה

1.חותכים את הכרוב לרצועות דקות ומעבירים לקערה
2.מוסיפים את שמן הזית, הלימון, חמוציות, שקדים וזרעי הציה ומערבבים.
3. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.

רותם ברנר – מומחית לתזונה טבעית ואורח חיים בריא

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו