סלט טבולה
מאת: חני טופר - נטורופתית N.D ומומחית בריפוי טבעי
זמן קריאה: < 1 דקה
חומרים:
1 כוס בורגול דק
חופן עלים מכמה מינים-בצל ירוק, עירית, כוסברה, נענע, מנטה, פטרוזיליה וכדומה
כ- 15 עגבניות שרי או 2 עגבניות בשלות
1 בצל קטן קצוץ דק
מיץ מחצי לימון
מעט חומץ בלסמי
2 כפות אגוזים קצוצים גס
2 כפות זרעי דלעת
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
משרים את הבורגול במים לחצי שעה (אפשר גם יותר).
קוצצים את עלי התיבול וחותכים את העגבניות.
מוסיפים אל הבורגול את השמן, הלימון, החומץ ושאר מרכיבי הסלט.
משהים לעוד רבע שעה לספיגת טעמים.


