“סלט חם” של זוקיני, כרישה, תרד ופטריות
מאת: גלי הנדל
- יועצת מוסמכת לאורח חיים בריא בוגרת המכון לתזונה אינטגרטיבית ניו יורק
סלט חם וטעים שאפשר לאכול ישר מהמחבת, כתוספת, או עם חלבון כמו נתחי קורנביף / אנטריקוט מוקפץ /סלמון / או חלבון מן הצומח,
אם תוסיפו ביצים תוכלו ליצור פשטידה מדהימה במחבת!
אם תוסיפו ביצים תוכלו ליצור פשטידה מדהימה במחבת!
לסלט –
1-2 כרישה חתוכות לטבעות
2-4 שיני שום חתוכות
1-2 בצלי שאלוטס
1 סלסילת פטריות שמפיניון
1 סלסלה של פטריות פורטובלו
ניתן כמובן לשלב סוגים שונים של פטריות
1-2 כוסות של תרד / מנגולד
1 זוקיני חתוך לקוביות
מלח אטלנטי לתיבול
שמן זית מכבישה קרה
הכנה –
בשמן זית מטגנים כרישה, שום, שאלוטס עד להזהבה כ-7-10 דקות.
מוסיפים את הזוקיני ואת הפטריות וממשיכים בטיגון עד שכל המים התאדו.
מתבלים. מוסיפים את התרד / מנגולד עד לריכוך, אם צריך אפשר להוסיף מעט נוזל כמו מים או חלב קוקוס.
מגישים חם או פושר עם חלבון!
בשמן זית מטגנים כרישה, שום, שאלוטס עד להזהבה כ-7-10 דקות.
מוסיפים את הזוקיני ואת הפטריות וממשיכים בטיגון עד שכל המים התאדו.
מתבלים. מוסיפים את התרד / מנגולד עד לריכוך, אם צריך אפשר להוסיף מעט נוזל כמו מים או חלב קוקוס.
מגישים חם או פושר עם חלבון!
תוכלו לקרוא עוד מידע, לקבל טיפים רעיונות והשראה בעמוד הפייסבוק של גלי.
צרו קשר עם גלי הנדל