Jeliat_Fly
Bari15_Fly

סורבה מנגו מרכיב אחד בלבד

מאת: - שפית של רו-פוד ומרצה לתזונה ובריאות טבעית
Jeliat_In

רכיבים

כ-2 כוסות מנגו בשל מאוד קפוא.

 

מה צריך?
בלנדר/ מעבד מזון

 

אופן הכנה:
איך מכינים? מוציאים את המנגו מהמקפיא כ-8 דקות לפני ההכנה. מניחים בבלנדר או מעבד-מזון וטוחנים עד קבלת מרקם סורבה חלק ועשיר. מתענגים על המקום.

המלצה: אנא הקפיאו עצמאית ואל תקנו בשיא עונת המנגו, אריזה קפואה שיצאה ממפעל. את הטעם המופלא של הגלידה הזו יוצר שימוש במנגו מאוד בשל שקילפנו חתכנו והקפאנו. אלו שיצאו ממפעל לא תמיד הגיעו לרמת בשלות מספקת. לא להקפיא את המנגו הבשל בתוך קופסה כי יהיה קשה מאוד להפריד. מומלץ להקפיא חתיכות על מגש במקפיא ורק כשהם קפאו לערום לתוך קופסה.

צרו קשר עם דפנה אמון – בריאות ותזונה טבעית



    * שדות חובה




    רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו