סורבה מנגו מרענן
מאת: שושי שטיינוביץ
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון קליל להכנה שמושלם לימי הקיץ
חומרים:
מנגו טרי – 2 יחידות
אופן ההכנה:
מקלפים מנגו וחותכים לקוביות. שמים בקופסא ומקפיאים.
כאשר קפוא, טוחנים בבלנדר עד קבלת מרקם סורבה. אם המרקם "כבד" מוסיפים 2-3 כפות מיץ תפוזים או "לימונענע". מגישים מיד.
סורבה משמש כקינוח לארוחה, או מנת ביניים. כמות מומלצת: 1/2 מנגו טבעי.
המתכון באדיבות שושי שטיינוביץ, גורמה לייט.