סורבה מנגו ואגסים עם נענע ולואיזה
מאת: שף ציונה מלמן
זמן קריאה: < 1 דקה
המרכיבים
3 מנגו קפואים (מקולפים)
1 תפוז, מקולף וחתוך לרבעים, ללא גרעינים
2-3 אגסים בשלים קפואים (הכרחי שיהיו בשלים)
4-6 עלי נענע
4-6 עלי לואיזה
אופן ההכנה
הכניסו את כל המרכיבים לבלנדר וערבלו היטב.
טעמו ותקנו תיבול במידת הצורך: הוסיפו עוד תפוז, נענע או ליים.
יש להגיש מיד בתום ההכנה.
ניתן לשמור בהקפאה למשך מספר שעות בלבד.
ציונה מלמן – שפית מוסמכת ומנחה סדנאות בישול בריא