סורבה אוכמניות
מאת: נטלי שוינקלשטיין, נטורופטית מוסמכת, N.D
זמן קריאה: < 1 דקה
סורבה אוכמניות
ערכים תזונתיים:
פלבנואידים, חלבון, שומן רב בלתי רווי, סיבים תזונתיים, ויטמין A, ויטמין B3+ B5, ויטמין E, ויטמין K, ויטמין C, סלניום, מנגן, נחושת, אבץ, נתרן, אשלגן, זרחן, מנגזיום, ברזל, סידן, סוכר: גלוקוז, פרוקטוז, גלאקטוז, סוכרוז.
למה זה טוב?
דלקות בשתן כרוניות, אנטי חימצוני, מחזק ראייה חלשה.
מצרכים ל-2 כדורי סורבה:
אוכמניות אדומות קפואות – חצי כוס
אוכמניות שחורות קפואות – חצי כוס
סירופ מייפל טבעי – 1 כף
טחינה משקדים מלאים – 1 כף
הוראות הכנה:
לטחון הכל במעבד מזון עד למרקם חלק. ליצור כדורים עם כף המיועדת לגלידה ולהגיש. ניתן לזלף מעל עוד מעט סירופ מייפל ולהגיש עם פירות טריים חתוכים.
בתאבון!
לאתר של נטלי