Bari15_Fly
Jeliat_Fly

מרק סלק חמוץ וקינואה

מאת: גיליה גלעד, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
Bari15_In

מרק סלק חמוץ וקינואה

 

חומרים:

 

סלק
גזר
סלרי
שום
כוסברה
שמן זית
חצי כוס קינואה לבנה שטופה
מלח פלפל שחור טחון טרי
מיץ לימון טרי

 

אופן ההכנה:

 

1. לפרוס לפלחים: סלק טרי, גזר, סלרי גבעולים ומעט מאוד עלים, 2 שיני שום קצוצות, כוסברה וכל ירק אחר שאוהבים, לתוך סיר עם מעט שמן זית להוסיף את הירקות ולערבב.

2. להוסיף חצי כוס קינואה שטופה ולערבב

3. להוסיף 8 כוסות מים ומעט מלח ופלפל – ולהביא לרתיחה

4. כשהקינואה הופכת לשקופה והירקות מתרככים להוסיף מיץ מחצי לימון, ולכבות את האש.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו