מרק סלק חמוץ וקינואה
מאת: גיליה גלעד, נטורופתית
זמן קריאה: < 1 דקה
מרק סלק חמוץ וקינואה
חומרים:
סלק
גזר
סלרי
שום
כוסברה
שמן זית
חצי כוס קינואה לבנה שטופה
מלח פלפל שחור טחון טרי
מיץ לימון טרי
אופן ההכנה:
1. לפרוס לפלחים: סלק טרי, גזר, סלרי גבעולים ומעט מאוד עלים, 2 שיני שום קצוצות, כוסברה וכל ירק אחר שאוהבים, לתוך סיר עם מעט שמן זית להוסיף את הירקות ולערבב.
2. להוסיף חצי כוס קינואה שטופה ולערבב
3. להוסיף 8 כוסות מים ומעט מלח ופלפל – ולהביא לרתיחה
4. כשהקינואה הופכת לשקופה והירקות מתרככים להוסיף מיץ מחצי לימון, ולכבות את האש.