מרק כתום RAW לסתיו
מרק כתום RAW קליל, עשיר בערכים תזונתיים וטעים במיוחד, בלי בישול!
מתאים עכשיו לסתיו, כשהירקות והעלים הירוקים חוזרים לשיאם.
החלק הכי מאתגר הוא להשיג מיץ גזר סחוט טרי.
אם יש לך מסחטת מיץ בבית, הבעיה נפתרה!
אם לא, ניתן לקנות בבתי קפה ולשמור במקרר עד להכנה.
למתכוני Raw Food נוספים שמתאימים לתקופה הקרירה:
דייסת רואו פוד חורפית ללא קוואקר וללא חלב
הטיפים של דפנה אמון לחורף לוהט
מתכון למרק כתום RAW
מצרכים ל-2 מנות:
300 מ"ל מיץ גזר טרי
2 פלפלים אדומים מתוקים
3 חצאי עגבניות מיובשות (ניתן להשרות להסרת עודפי מלח)
כף חמאת שקדים או טחינה גולמית
הוראות הכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומפעילים על עוצמה גבוהה עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
סמוך לאכילה מוזגים ל-2 קערות הגשה.
טופיגנס להגשה ולהוספת בריאות וטעם:
למראה צבעוני וטעמים מגוונים, אפשר להוסיף מיץ לימון, נבטי אלפלפא או צנונית, כוסברה טרייה קצוצה, פטרוזיליה קצוצה, בצל ירוק טרי קצוץ, קוביות מלפפון ואם יש לכם מכשיר ספירולייזר אפשר להכין "אטריות" מזוקיני טרי.
בחרו את התוספות האהובות עליכם.
רוצים ללמוד מדפנה אמון גם איך להכין קינוחי RAW טעימים ומזינים?
הצטרפו לסדנה הקרובה בכנס "אוכלים בריא 15" שתתקיים בתיאטרון גבעתיים ב-29.11.
תוכלו לשמוע ישירות מדפנה על הסדנה בסרטון הבא:
הסדנה מוגבלת לעד 25 משתתפים בלבד, אז כדאי למהר ולתפוס את מקומכם.
בעת ההרשמה תוכלו להקליד קוד קופון 1313 המקנה הנחה לגולשי EatWell
פרטים והרשמה באתר כנס אוכלים בריא 15