Clalit_Fly
Myco_Fly

מרק גספצ'ו עגבניות מרענן

מאת: המתכון באדיבות חברת הזרע העוסקת בפיתוח זני מכלוא איכותיים
זמן קריאה: < 1 דקה
מתכון קיצי ומרענן המבוסס על עגבניות מגי טריות ומתקתקות

מרק גספצ'ו עגבניות מרענן באדיבות חברת הזרע. שפית: נועה דניס, צילום: אורית אלפסי

Hazug_IN

הגספצ'ו מצוין לימים חמים כשאין חשק לאוכל חם.

המרק אינו מבושל, מה שמשמר את הטעמים הטריים של המרכיבים ואת הערכים התזונתיים.

למרק זה מומלץ להשתמש בעגבניות מזן מגי, הידועות בטעמן המיוחד שמשלב מתיקות עם חמיצות.

למתכוני מרקים קרים נוספים:

מרק מלפפונים במים קרים

מרק אבוקדו מרענן וקר

גספצ'ו מלפפון

מתכון למרק גספצ'ו עגבניות מרענן

מצרכים:

6 עגבניות מזן מגי

1 פלפל אדום

1 מלפפון קלוף

שן שום כתושה

חצי בצל סגול קלוף

2 פרוסות לחם מלא (ללא הקרום)

רבע כוס שמן זית

חצי לימון

פלפל שחור גרוס

מלח אטלנטי

תוספות לפיזור לפני הגשה:

בצל שאלוט קצוץ דק

מלפפון קלוף וחתוך לקוביות קטנות

5 זיתים שחורים קצוצים דק

פלפל ירוק חתוך לקוביות קטנות

הוראות הכנה:

קחו סכין חדה וחרצו איקס בעגבניות.

הניחו אותן בקערה, שפכו עליהן מים רותחים והמתינו כמה דקות.

הסירו את קליפות העגבניות, חצו אותן, והוציאו את הגרעינים בעדינות.

הכניסו אותן למעבד מזון יחד עם המלפפון, הפלפל, השום, הבצל והלחם.

הפעילו את המעבד, והוסיפו שמן, מיץ מחצי לימון, פלפל ומלח, עד שמתקבלת מחית חלקה.

צננו את התערובת במקרר.

הגישו בקעריות שקופות ופזרו מעל את התוספות.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו