מרק בצל קרמי טבעוני
מתכון למרק בצל טבעוני עם רכיבים טבעוניים, מבוססים צמחים בלבד וללא כולסטרול, שישביע אתכם ויחמם את ליבכם.
מצרכים:
- 3 כפות ממרח טבעוני בטעם חמאה של וגה
- 3 בצלים גדולים, מקולפים, חצויים ופרוסים לפרוסות
- 2 כפות חומץ בלסמי
- 3 כפות עלי טימין
- 6 כוסות מים
- חצי כוס יין לבן או אדום (אופציונלי, ואפשר להוסיף עוד לפי טעמכם/ן)
- 1 עלה דפנה
- 3 כפיות מלח ים, או לפי הטעם
- ½ כפית פלפל שחור
- פרוסות לחם, הסוג לפי בחירתכם/ן
- צהובה טבעונית בטעם פרמזן של וגה
אופן ההכנה:
- ממיסים את החמאה הטבעונית בסיר למרק ומוסיפים את פרוסות הבצל, עלי הטימין ומתבלים במלח. להנמיך את האש.
- מבשלים ללא מכסה עד להזהבה במשך כשעה ומערבבים מדי פעם.
- מוסיפים מים, חומץ בלסמי, עלה דפנה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
- לאחר שהמרק רותח מנמיכים שוב את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות.
- להוציא את עלה הדפנה לפני הגשה.
הצעת הגשה:
- למזוג מרק לקערות אישיות, לגרד למעלה צהובה טבעונית בטעם פרמזן ולהגיש לצד לחם וחמאה טבעונית.
בתיאבון!
המתכון באדיבות וגה מוצרים טבעוניים