Bari15_Fly
Jeliat_Fly

מרק אספרגוס

מאת: נירה שניידר, יועצת תזונה, מומחית לריפוי טבעי, M.A. בתזונה הטבעית, מרצה בכירה במכללת רידמן
זמן קריאה: < 1 דקה

צילום: 123RF

Bari15_In

חומרים:
1 ק"ג אספרגוס
1 ראש בצל קצוץ (רצוי סגול)
2-3 שיני שום קצוצות לפיסות קטנות
1 תפו"א חתוכים לקוביות
200 גרם טופו רך
2 כפות שמן זית
מלח ים אטלנטי
פלפל לבן לטעם
פלפל שחור לטעם

אופן ההכנה:
לאדות את הבצל עם השמן עד להזהבה, להוסיף את השום למשך דקה ואת תפוחי האדמה לכמה דקות נוספות. להוסיף 5 כוסות מים ולבשל עד לריכוך תפוחי – האדמה. להוסיף את האספרגוס ולהמשיך לבשל 5 דקות נוספות. לערבל בבלנדר את כל החומרים עד לקבלת מרקם חלק להוסיף את הטופו ולהמשיך לערבל עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. להחזיר לסיר הבישול ולהביא לרתיחה לתבל ולכבות את הלהבה.

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו