מעדן מנגו מקורמל
מאת: גלי רולוף-הנדל
זמן קריאה: < 1 דקה
המרכיבים
1 מנגו גדול חתוך קלוף וחתוך לרצועות
1 כף גדושה שמן קוקוס אורגני מכבישה קרה
1-2 כפות חומץ בלסמי (ממודנה)
1/4 כפית סירופ מייפל קנדי איכותי (Grade B)
הערה – זהירות עם הוספת המתוק! המנגו ושמן הקוקוס מתוקים בפני עצמם.
אופן ההכנה
מחממים תנור למצב של גריל. מערבבים את השמן קוקוס עם החומץ הבלסמי. מזליפים את התערובת על המנגו, ומזליפים מעט מייפל (לקירמול). צולים כ-2 דקות או עד שהמנגו מזהיב. מגישים עם רצועות עלי נענע.
גלי רולוף-הנדל, תזונה יצירתית