ממרח "שוקולד"
מאת: נטע שפורן, נטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
ממרח "שוקולד"
לכל המכורים לשוקולד זהו תחליף נהדר ועשיר ברכיבים איכותיים ומזינים.
ניתן למרוח על פרוסת לחם או על טורטייה מקמח מלא ולפזר מעל תותים ושבבי שקדים.
מרכיבים:
1 כף טחינה גולמית
1 כף ממרח שקדים (שקדיה\ שקדימון)
1 כפית מולסה
1 כף דבש כהה שלא עבר חימום או מייפל או סילאן
4 כפות תחליף חלב או מים
2 כפות אבקת חרובים
הכנה:
לבחוש היטב ואם יש צורך להוסיף מעט מים \ חלב. לשמור במקרר בכלי סגור.
לדף הפייסבוק של נטע