Bari15_Fly
SmartKish_Fly

ממרח "שוקולד"

מאת: נטע שפורן, נטורופטית
זמן קריאה: < 1 דקה
Jeliat_In

ממרח "שוקולד"

לכל המכורים לשוקולד זהו תחליף נהדר ועשיר ברכיבים איכותיים ומזינים.
ניתן למרוח על פרוסת לחם או על טורטייה מקמח מלא ולפזר מעל תותים ושבבי שקדים.

 

מרכיבים:
1 כף טחינה גולמית
1 כף ממרח שקדים (שקדיה\ שקדימון)
1 כפית מולסה
1 כף דבש כהה שלא עבר חימום או מייפל או סילאן
4 כפות תחליף חלב או מים
2 כפות אבקת חרובים

הכנה:
לבחוש היטב ואם יש צורך להוסיף מעט מים \ חלב. לשמור במקרר בכלי סגור.

 

לדף הפייסבוק של נטע

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו