מלבי טבעוני עם טופינג אגסים וקינמון
מחפשים קינוח טבעוני מפנק ובריא? מלבי טבעוני עם טופינג אגסים וקינמון הוא הבחירה המושלמת – הוא עשיר בטעמים טבעיים, קל להכנה, ומלא בניחוחות מחממים.
השילוב של אגסים מבושלים וקינמון לא רק טעים במיוחד, אלא גם תורם לבריאות בזכות נוגדי החמצון והסיבים התזונתיים שבהם.
מדובר בקינוח קליל, מזין ומרשים, שאי אפשר שלא להתאהב בו כבר מהביס הראשון.
רוצים להכין עוד קינוחים בריאים וטעימים?
אפשר לאכול מתוק ולהישאר בריאים!
מתכון למלבי טבעוני עם טופינג אגסים
מצרכים ל-6 מנות:
למלבי:
פחית נוזל קוקוס – מומלץ אורגני
כף תמצית וניל אמיתית איכותית
5 כפות סירופ מייפל אמיתי / אגבה
2 כפות קורנפלור
חצי כוס מים
אופציונלי: רבע כפית הל
לטופינג אגסים:
4 אגסים קלופים
כפית קינמון טחון
כפית תמצית וניל אמיתית איכותית
3 כפות מים
4 כפות סוכר קנים
לקישוט: גפרורי שקדים קלויים
הוראות הכנה:
תחילה, מרתיחים את כל המצרכים למלבי, מלבד המים והקורנפלור, בסיר בינוני.
לאחר מכן, ממיסים את הקורנפלור בחצי כוס המים ומוסיפים לסיר, תוך כדי בחישה, עד להסמכת התערובת.
יוצקים מהמלבי לכוסות אישיות עד שממלא כחצי מהכוס.
מעבירים למקרר.
כעת, מכינים את הטופינג אגסים:
בשלב הראשון, קולפים את האגסים וחותכים אותם לקוביות קטנות.
מבשלים את האגסים, יחד עם כל מרכיבי הטופינג, מלבד גפרורי השקדים, למשך כ-10 דקות, עד להתרככות והשחמה של האגסים.
לאחר הבישול, מורידים המאש ומאפשרים לתערובת להצטנן.
לפני ההגשה, מניחים כף גדושה מהטופינג בכל כוס, מעל המלבי, ומקשטים בגפרורי שקדים.
רוצים להזמין הביתה קינוחים שהם גם טעימים וגם מזינים? אתם מוזמנים להיכנס לאתר של מותג האפייה הבריאה "דני וגלית" ולגלות עולם של פינוקים בריאים.