היא פרסמה מתכון ביוטיוב
שירלי בר מדגימה הכנת מיונז טבעוני וחי. הנה המתכון המדויק:
2\1 כוס גרעיני חמניה
4\1 כוס שמן זית בכבישה קרה
3 כפות חומץ תפוחים
4\1 כפית מלח ים טבעי או לפי הטעם
2\1 אבוקדו
ערבבו את כל המצרכים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ממש כמו מיונז. הוסיפו מעט מים במידה והמרקם סמיך מידי.
בינתיים כל מתכון שניסיתי של שירלי בר היה מעולה.
איפה אפשר למצוא את המתכון?
שירלי, זה נראה נהדר ואני בטוחה שגם טעים, אבל זה ממרח אבוקדו ולא מיונז. עוד לא ניסיתי, אבל מה עם הטעם? טעם שמזכיר מיונז?
היא פרסמה מתכון ביוטיוב
שירלי בר מדגימה הכנת מיונז טבעוני וחי. הנה המתכון המדויק:
2\1 כוס גרעיני חמניה
4\1 כוס שמן זית בכבישה קרה
3 כפות חומץ תפוחים
4\1 כפית מלח ים טבעי או לפי הטעם
2\1 אבוקדו
ערבבו את כל המצרכים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ממש כמו מיונז. הוסיפו מעט מים במידה והמרקם סמיך מידי.
הי שולה אני הכנתי את המתכון ובחיי זה ממש מזכיר מיונז.לא יאומן
תודה רבה חגית על המתכון!
לגיטימי להמנע מביצים מסיבות מוסריות הומניות. לא לגיטימי לשכנע אנשים שביצים מזיקות לבריאות שלהם, כשכל המחקרים העדכניים מראים שההיפך הוא הנכון.