Liat_Fly
Liat_Fly

איך מכינים מיונז בלי ביצים

מאת: שירלי בר, מומחית לרואו פוד ולהרזיה, מנחת קורסים להכשרת שפים לרואו פוד
זמן קריאה: < 1 דקה
אוהבים מיונז אבל נמנעים מטעמי בריאות? שירלי בר מציעה אלטרנטיבה בריאה וחיה למיונז הקלאסי: מיונז מאבוקדו וזרעי חמניה. מרגיש כמו הדבר האמיתי
Liat_IN

 

 

 

 

רוצים לדבר על הכתבה? היכנסו לעמוד הפייסבוק שלנו
  1. אושרת

    בינתיים כל מתכון שניסיתי של שירלי בר היה מעולה.

  2. שולה

    שירלי, זה נראה נהדר ואני בטוחה שגם טעים, אבל זה ממרח אבוקדו ולא מיונז. עוד לא ניסיתי, אבל מה עם הטעם? טעם שמזכיר מיונז?

  3. חגית

    היא פרסמה מתכון ביוטיוב
    שירלי בר מדגימה הכנת מיונז טבעוני וחי. הנה המתכון המדויק:
    2\1 כוס גרעיני חמניה
    4\1 כוס שמן זית בכבישה קרה
    3 כפות חומץ תפוחים
    4\1 כפית מלח ים טבעי או לפי הטעם
    2\1 אבוקדו
    ערבבו את כל המצרכים במעבד מזון, עד לקבלת מרקם חלק ואחיד ממש כמו מיונז. הוסיפו מעט מים במידה והמרקם סמיך מידי.

  4. אתי

    הי שולה אני הכנתי את המתכון ובחיי זה ממש מזכיר מיונז.לא יאומן

  5. ערן

    לגיטימי להמנע מביצים מסיבות מוסריות הומניות. לא לגיטימי לשכנע אנשים שביצים מזיקות לבריאות שלהם, כשכל המחקרים העדכניים מראים שההיפך הוא הנכון.